Service

Service

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij SimpleNotes. De software is mede zo goed geworden door de vele tips en verzoeken van huidige gebruikers. Daar wordt goed naar geluisterd en verbeteringen worden aangebracht als deze van meerwaarde zijn voor alle gebruikers. Dus schroom zeker niet om voor opmerkingen of vragen contact met ons op te nemen.

Heb je twijfels over een overstap naar SimpleNotes? Begrijpelijk. Je weet immers wat je hebt en niet wat je krijgt. Daarom onze gratis proefperiode van één maand om uit te vinden of SimpleNotes voor jou goed werkt. Ook maken we je overstap makkelijker door het bieden van actieve online support.

Over de maker

SimpleNotes is ontwikkeld door Inigo Grimbergen, sinds 1992 professioneel werkend in de muziekbusiness. Hij is tevens sinds 2007 werkzaam in de ICT als all-round webdeveloper.

Vanuit de gedachte dat het voeren van een muzikale administratie simpeler moet kunnen, is SimpleNotes ontstaan. Bedacht, gemaakt en getest door een ervaringsdeskundige, die vele praktijksituaties zelf heeft meegemaakt. De software is daarom optimaal ingericht voor iedereen die met muziek zijn geld verdient.